Hlavní obsah
Článek

V novém primáckém seriálu Slunečná hrají hlavní role Marek Lambora (28) a Eva Burešová (30), jejíž sestru ztvární stejně půvabná herečka Barbora Jánová. Obě jsou okaté brunetky a podoba se zde rozhodně najde.

Po zhlédnutí ukázek se nám zdálo, že Bára má podstatně odvážnější scény než její kolegyně. "Odvážnější scény sice mám, ale už na začátku jsem tvůrcům řekla, ať nepočítají s tím, že ukážu něco víc. Ta role je sice náruživá, ale divák bude mít spíš prostor pro fantazii," odmítá se při natáčení úplně svlékat herečka. "Ale s Lukášem Langmajerem jsem v posteli docela často," slibuje.

A proč vlastně Jánová odhalenější obrazy odmítá? "Udělala jsem totiž jednou takovou scénu a nelíbilo se mi, co z toho potom vzniklo v médiích. Bylo to vytržené kontextu. Není to důvod, proč tu práci dělám. Kdyby k tomu byl opravdový důvod, možná bych do toho šla. Tady ale není a dá se to udělat i jinak. Chci, aby ta pozornost byla zaměřena na mne a ne na nějaké moje partie," míní Bára, která měla tuto špatnou zkušenost ze seriálu Doktoři z Počátků. O jakou scénu šlo, se můžete podívat zde.

Reklama

Další články

Načítám