Hlavní obsah
Článek

Proměna v sexy divu. Tu si v posledním díle oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas užila Debbi. Zpěvačka, která se prosadila v soutěži Česko Slovenská SuperStar v roce 2009, dostala za úkol stát se americkou zpěvačkou Beyoncé (42).

Rusovlasá zpěvačka se na své vystoupení už od začátku těšila. Pod rukami šikovných maskérů se z ní stala blondýna, kterou oblékli do sexy šatů. Blížící se konec soutěže Debbi ale mrzí. „Na jednu stranu musím říct, že jsem ráda, že už to celé bude za námi a všichni jsme to zvládli ve zdraví, ale na druhou stranu je smutné, když člověk zjistí, že po čtvrt roce, což není úplně krátká doba, všechno končí,“ svěřila posmutněle zpěvačka.

Se svými souputníky z oblíbené show by se i nadále čas od času ráda potkala. „I když věřím, že se všichni potkáme jindy, třeba na nějaké večeři. Jsem moc ráda, že jsem ve finále a vůbec na nic si tento týden nemůžu stěžovat,“ prozradila Debbi. Ta bude ve finále bojovat o vítězství s Romanem Zachem (51). Kateřinou Marií Fialovou a Markem Lamborou (28).

Líbí se vám proměna Debbi v Beyoncé?
Ano, povedla se
26,3 %
Ne, vůbec se mi nelíbí
73,7 %
Celkem hlasovalo 3681 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám