Hlavní obsah
Článek

Dějem seriálu Přístav zamíchá nová postava v podání Marka Lambory (28), jenž ztvární syna manželů Pátkových - Petra Čtvrtníčka a Kairy Hrachovcové - Martina. „Je to kluk, který si dělá, co chce. Vždycky musí být po jeho, i když ze začátku se ještě rozhlíží a mapuje si terén,“ říká o své roli Marek. Co říkáte vy na něj?

Za volbou Martinova představitele stojí tak trochu i duo Čtvrtníček - Hrachovcová, kteří si svého syna mohli vybrat. „My se s klukem známe, já jsem byl u jeho porodu, takže se známe od píky… Dobře se s ním hrálo, on chtěl být vždycky herec, už když mu byly 3 až 4 roky,“ vtipkoval Čtvrtníček. „Bylo fajn, že jsme byli u kamerových zkoušek, takže jsme si řekli ‚Jo, to je ono, ten je dobrej‘. Je to dobrej kluk, šikovnej herec, a ještě je pěknej, držíme palce,“ dodala Kaira.

V seriálu se vedle zmíněných dvou potká také s Johanou - Sandrou Černodrinskou, které bude motat hlavu. A po nedávném mejdanu Primy se psalo, že seriálová jiskra přeskočila i do skutečného života. „Sandra je hezká, citlivá, mírumilovná, má samé klady,“ nešetřil chválou Lambora a Černodrinská mu komplimenty vrátila: „Je docela hezký, dobře se s ním hraje a na natáčení je s ním legrace,“ uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám