Hlavní obsah
Článek

Čas neumí zastavit nikdo, ale Tereza Kostková (47) se o to nemusí ani pokoušet. Sluší jí to, vypadá spokojeně, fit a přibývající roky vítá s nadhledem a grácií.

Během semifinále StarDance uchvátila v upnuté černé róbě, která zvýraznila, že má postavu štíhlou jako proutek. Nějaké to kilo v poslední době zjevně shodila. „Zhubla jsem, když začalo tohle období, které zažíváme skoro dva roky. Od té doby si to držím,“ svěřila Super.cz herečka a moderátorka.

Za její štíhlou linii může i hektické období a pracovní vytíženost. „Zažívám vypětí nejen kvůli StarDance, ale každý den hraju, vysílám, jezdím na zájezdy a mám poměrně velký výdej energie,“ vysvětluje Kostková.

Pro návrhářku Taťánu Kovaříkovou, jejíž návrhy zdobí nejen Terezu, ale i tanečníky, nejsou drobné výkyvy váhy čárou přes rozpočet. „Šaty šijeme víceméně z týdne na týden, respektive máme dopředu nastřiženo, ale předtím zkoušíme, aby to sedělo na aktuální tělo, aktuální stav,“ usmívá se moderátorka.

Na její váze se podepsal i covid, kvůli kterému musela jedno kolo pořadu oželet a vedle Marka Ebena (66) ji zastoupil Aleš Háma (50). „Jak jsem byla nemocná, tak jsem toho týden mnoho nenajedla. Moje tělo bylo pak takové, řekněme, vysátější, takže šaty myslím trošku zabrat musela,“ říká Kostková, která se nemůže dočkat, až si po konci StarDance naordinuje odpočinek a užije si blížící se svátky. „Těším se na to, že se vyspím, pojedu na výlet a podívám se na nějaký film. Udělám to hned o Vánocích,“ dodává s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám