Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátora Marka Ebena (66) po skoro třicetiletém manželství opustila jeho milovaná manželka Markéta Fišerová. Herečka, která je léta upoutaná na invalidní vozík, se odstěhovala do jejich domu v Kolové u Karlových Varů, zatímco herec zůstal dál žít v bytě v centru Prahy. Informoval o tom deník Aha.

Herec tvrdí, že nejde o konec manželství. Je katolík, měli církevní svatbu a rozvod by nikdy nedopustil. Prý je ale v klidu v přírodě Markétě lépe. Jezdí na procházky se psem a cítí se tam dobře. On kvůli práci na stěhování nemůže ani pomýšlet.

Sám herec tvrdí, že pro vozíčkáře je Praha naprosto nepřijatelná. "Třeba na křižovatkách v centru udělali nájezdy z dlažby a pro vozíčkáře to znamená, že se jim na dlažbě kousnou kolečka a po hlavě vypadnou na silnici," vysvětlil Eben, který se za svojí ženou snaží jezdit každou volnou chvíli. Jakmile mu to práce dovolí, vyráží za svojí milovanou Markétou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám