Hlavní obsah
Článek

Herce Roberta Urbana známe jako představitele Fredyho ze seriálu První republika, ale také z muzikálových rolí. Od mládí se vedle hraní věnoval také tanci, kterému se nebrání ani na divadelních prknech. Seriálový fešák na sebe nyní prozradil, co bylo jeho velkým snem.

„Víte, něco teď na sebe prásknu, a snad to nebude znít neskromně. StarDance je moje oblíbená televizní show, nejen kvůli tanci, ale i dvojici Tereza Kostková (47) a Marek Eben (66), kteří ji, dle mého, posouvají ještě na další úroveň, a pro mě je to jeden z nejlepších pořadů v daném formátu u nás. Takže, pokud mluvíme čistě teoreticky, nabídka účinkování ve StarDance by pro mě byla splněným snem,“ svěřil herec, kterému se poštěstilo a dostal se do jiné show.

Už od podzimu se předvede jako jedna z hvězd šesté řady Tvoje tvář má známý hlas, nad jejímž účinkování nejdříve trochu přemýšlel. „V první chvíli jsem si sám sebe v tomhle vůbec nedokázal představit, ale řekl jsem si, že je to výzva, takže do toho jdu,“ sdělil nám Robert, který vedle toho bude účinkovat v muzikálu Trhák v Divadle Broadway. Volného času tak příliš nazbyt mít nebude.

I tak si vždy najde alespoň den nebo dva, kdy může úplně vypnout. „Nejraději se válím v posteli a koukám na filmy, nebo poslouchám muziku. Rád relaxuju ve wellness a chodím po kavárnách. A když nemám náladu ani na tohle, chodím na procházky po parku a nechám hlavou běžet všelijaké myšlenky,“ prozradil herec.

Reklama

Další články

Načítám