Hlavní obsah
Článek

V porotcovském křesílku letošního StarDance už má sice za sebou čtyři přenosy, přesto si ho ale stále teprve zahřívá. Profesionální tanečník a choreograf Václav Kuneš (48) přiznal, že je před každým živým vysíláním taneční soutěže nervózní jako soutěžící sami.

„Samozřejmě to jsou i pro mě stále nervy. Jsem tam nový a vše okolo je pro mě nové, ale je to takový krásný adrenalin,“ svěřil umělecký ředitel souboru 420PEOPLE, který se tanci věnuje po celý život. Možnost hodnotit výkony na televizní obrazovce oproti zaběhnutým porotcům Tatianě Drexler, Radku Balašovi a Zdeňku Chlopčíkovi dostal ale poprvé v životě.

„Tu nervozitu během přímých přenosů stále mám. Není to úplně moje parketa být v roli porotce, ale troufám si říct, že s každým přenosem je to lepší a jsem klidnější. Mám velmi milé kolegy, kteří sedí vedle mě a Marek Eben (66) s Terezkou Kostkovou (47) mě podrží,“ svěřil se Super.cz přítel moderátorky Kristiny Kloubkové, který si sobotní večery i přes nervy velmi užívá.

„StarDance mě hrozně baví. Rád se hezky obléknu, což se tam vyžaduje, pak vám tam upraví vlasy a zevnějšek a následně se dvě hodiny koukám na něco, čím žiji už 30 let. Takže pro mě je to ideální místo, kde strávit sobotu večer,“ dodal s úsměvem Václav.

Reklama

Další články

Načítám