Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je první, kdo má možnost zpovídat soutěžící jen pár vteřin po dotančení. Párkrát už si Marek Eben (66) vyzkoušel, jaké to je hýbat se do rytmu na tanečním parketu. Za porotcovský pultík se ale nikdy nedostal. Jak on sám by letošní soutěžící ohodnotil?

„Letošní parta soutěžících mi přijde neuvěřitelně tanečně šikovná. Jednak je u nich vidět ten měsíc navíc, já věřím na tu investovanou práci vždycky, a tady je to ohromně vidět,“ svěřil se nám moderátor s tím, že jsou pastvou pro oči.

Na všechny se krásně dívá a u nikoho nemáte ten pocit, že by vám ho bylo líto, to vůbec, protože všichni jsou zatraceně dobrý,“ prozradil Eben, který si pro diváky vždy připraví pár tanečních krůčků. Do ničeho víc se ale nehrne.

„Osobně bych si přál tancovat jako kdokoliv z nich,“ přiznal Eben a dodal, že síla deváté řady StarDance je také v sociálních sítích. „Je skvělá atmosféra na place a je to vidět i ve vysílání, je lepší než kdykoliv před tím, soutěžící se navzájem podporují. Novinka oproti předchozím ročníkům je, že se rozjela velká aktivita na sociálních sítích, což všem samozřejmě pomáhá,“ prozradil nám Marek, který si moderování bez Terezy Kostkové (47) nedokáže představit.

„Já myslím, že máme na spoustu věcí stejný pohled, to je velká výhoda. Tereza je kliďas, já jsem větší nervák. Ale vůbec si nedovedu na jejím místě představit někoho jiného a mám radost, že diváci taky ne,“ dodal moderátor závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám