Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Kostková (47) sice odehrála premiéru muzikálu Adéla ještě nevečeřela v roli hraběnky Thunové, ale od muzikálu jsme se při rozhovoru velmi rychle dostali ke StarDance, které začíná tuto sobotu Tereza s Markem Ebenem (66) moderovat.

"Tahle role je velmi krásná a důležitá pro příběh, ale není velká rozsahem. Písnička je tam jenom jedna. To v Mýdlovém princi na stejném pódiu jich mám daleko víc. Tam už se může mluvit o nějakém pěveckém tréninku," řekla nám po premiéře v Divadle Broadway.

Nás napadlo, že když už na StarDance vždy s Ebenem vystřihnou i nějaké taneční číslo, zda by si nechtěla také v přímém přenosu zazpívat. "Tam na zpěv není prostor, nikdo mne o to nežádal. Máme tam skvělé zpěvačky, tak je zbytečné se pokoušet s něčím broukat. Nemám sebemenší potřebu jim lézt do zelí," řekla nám.

Tančit ale letos opět bude. "Bude to ve třetím díle, už jsme dva měsíce trénovali paso doble, a dalších čtrnáct dní ho trénovat budeme. A musím přiznat, že je to znát i na postavě, ty tréninky třikrát až čtyřikrát týdně. Tanec je výborný druh cvičení, cítím to na sobě, tak bych se pak nerada zase rozkydla," smála se. Oproti tomu Miluše Bittnerová či Jana Plodková prý přibraly.

I šaty už má Tereza vyřešené. "S Táňou Kovaříkovou máme vybrané různé látky, typy, střihy. V jednom týdnu se nahodí třeba dvoje šaty. Na sobotní přenos mám krásné, je to taková metalíza, barva, která ještě nebyla, a střihově to je antická říza. A střižené šaty mám už i právě na paso doble, protože je chci mít dřív, abych v nich tanec dotrénovala a nezakopla v přímém přenosu," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám