Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V pátek se někteří soutěžící ze sedmého StarDance postavili před fotografy v oblečení, v kterém je televizní diváci asi jen tak neuvidí. Žádné drahé róby a nánosy šminek, žádné smokingy, zkrátka prostý civil. A jeden by zíral, jak někteří vypadají úplně jinak, než na obrazovce!

Jsou tací, jako například Lukáš Tydýt Pavlásek, kteří vypadají stejně od narození a nikdo si je nikdy s nikým jiným nesplete. Ale třeba dámy, které jsou před přímými přenosy StarDance v péči celé armády vizážistů a stylistů, se před vstupem na taneční parket změní v dokonalé bytosti. A v civilu by je přitom možná i jejich největší fanda omylem přešel bez povšimnutí.

Mezi nejoblíbenější účastnice sedmé řady taneční šou patří herečka Marie Doležalová, Saša ze seriálu Comeback. Nejen u téhle sympaťandy, ale i Terezy Bufkové či Lucie Hunčárové je proměna v rukách profíků opravdu vidět.

Na focení se objevil i moderátor Marek Eben (66). Toho většinou vidíme v oblecích, takže spatřit ho v ležérním oblečení byla příjemná změna. A stále je to mimochodem štramák!

StarDance pokračuje v sobotu od osmé večerní druhým dílem, soutěžící budou za živého doprovodu Moondance Orchestra Martina Kumžáka předvádět slowfox a paso doble.

Související témata:
Civilisté

Reklama

Další články

Načítám