Hlavní obsah
Článek

Jednou z jistot televizní taneční soutěže StarDance je její moderátorská dvojice. Tereza Kostková (47) s Markem Ebenem (66) ji letos budou moderovat již posedmé. Na nových propagačních fotkách se stylizovali do rolí dirigenta s taktovkou a sexy saxofonistky. A Tereze Kostkové, která před časem viditelně zhubla, to na fotkách s napěchovaným dekoltem hodně sluší.

Za odbornici na tanec se Tereza ani po sedmi letech podle vlastních slov nepovažuje a v televizní partě připravující tenhle pořad se prý cítí jako doma. „Jako každý rok se těším, co jednotlivé osobnosti vytvoří dohromady a co si z toho bude vybírat, volit a brát divák,“ okomentovala Tereza letošní ročník soutěže, která začíná už 17. října.

Oproti minulým řadám se letos diváci dočkají i několika novinek. Soutěžících celebrit je letos namísto osmi deset, ve finálovém večeru o titul krále a královny tanečního parketu budou bojovat tři páry, nově se bude tančit salsa a valčík a diváky čeká i české kolo, kde budou páry tančit na notoricky známé české hity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám