Hlavní obsah
Článek

Následujících osm sobotních večerů bude v televizi patřit šesté řadě StarDance. Během prvního televizního přenosu na bodovém hodnocení sice zatím nezáleželo, diváci ale dostali příležitost si o tanečním uměním soutěžících udělat obrázek.

Hned ze začátku předvedla velkou show Anna Polívková se svým partnerem Michalem Kurtišem. Divočina se od těchto dvou dala očekávat, Anna je totiž po rodičích vybavena komediantskými geny a Michal už během soutěžení se zpěvačkou Anetou Langerovou (37) předvedl, že umí sestavit pozoruhodnou choreografii, která diváky baví.

Divoká jízda to byla i v podání Matěje Rupperta a Alice Stodůlkové. Před jejich energií varoval i Marek Eben (66), který doporučil divákům, aby si diváci při sledování tohoto páru pořídili pro svou televizi přepěťovou ochranu. „Když se naše dvě energie setkají, tak to někdy může být pěkná síla. Je těžké to někdy ukočírovat," prozradila nám Stodůlková po přenose.

Výkon hodný tanečních profesionálů předvedla Taťána Kuchařová (36) s Janem Onderem. Očekávalo se, že pár bude dobrý, protože Miss World 2006 má k pohybu blízko a sympatický kudrnáč zvítězil v soutěži již dvakrát. „Jsem perfekcionistka a tak musím přiznat, že tam byly nějaké chybičky. Jinak jsem si to ale užila. S naším výkonem jsem spokojená," svěřila se Super.cz Kuchařová a její partner jí přitakal: „Myslím, že jsme nastavili laťku vysoko. Teď bude těžké ji udržet."

Ondrovi Brzobohatému (41) se nepodařilo dosáhnout tak vysoké technické úrovně jako jeho přítelkyni Táně Kuchařové, na čemž se shodli i porotci, zato s partnerkou Evou Krejčířovou předvedli zábavnou show. Ondřej nezapřel své herecké nadání a tančil velmi intenzivně nejen tělem, ale také obličejem. Už teď je jisté, že poslední dva zmíněné páry si budou vzájemně velkou konkurencí.

Reklama

Další články

Načítám