Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečník Marek Dědík (41) to v poslední řadě StarDance dotáhl po boku farářky Martiny Viktorie Kopecké až na krásné druhé místo. Sympatická farářka byla do té doby tancem nepolíbená, a tak za jejím úspěchem stála tvrdá dřina. A jak je vidět, taneční kroky nezapomněla.

S Markem Dědíkem bodovala u poroty i diváků skvěle zvládnutým scénickým tancem. Ten si po delší době opět vyzkoušeli, a to na hodně zajímavém místě. V rámci akce Meeting Brno, jejíž prezidentkou je právě Kopecká, tančili v továrně Oscara Schindlera, který zachránil 1200 Židů před smrtí v koncentračním nebo vyhlazovacím táboře.

„Náš společný scénický tanec tak dostal úplně jiný rozměr. Byl to pro nás oba neskutečný zážitek - propojení našeho tance a tohoto magického místa. Oba jsme si toto vystoupení užili za pomoci dalšího tanečníka, který nám pomáhal přenést atmosféru tématu na taneční parket,“ prozradil Super.cz Dědík.

Ten si po boku Martiny Viktorie Kopecké zatančil po delší době. „V plesové sezoně jsme sice pár vystoupení měli, ale jinak jsme spolu dlouho netančili. Tento tanec patří mezi naše nejoblíbenější, a to nejen pro jeho pojetí, ale také proto, že ve StarDance jsme za něj dostali čtyři desítky, tedy nejvyšší hodnocení,“ dodal Dědík, jenž je v létě stále v jednom kole.

„Samozřejmě tančím i v létě, kdy organizuji svá taneční soustředění pro profesionální páry, ale také jezdím učit na zahraniční campy. Jako každé léto organizuji Latino Ladies campy na Konopišti, ještě nás čeká jeden na konci srpna. Společně s mou manželkou také připravujeme nové podzimní kurzy pro děti, ženy nebo taneční páry v Praze,“ vypočítal své aktivity oblíbený tanečník, který pro jednu taneční soutěž dokonce vymyslel netradiční název.

„V září plánujeme další ročník taneční soutěže Ymara Cup 2022, který je pojmenován podle naší fenky bostonského teriéra,“ smál se tanečník.

Reklama

Další články

Načítám