Hlavní obsah
Článek

Tanečník <!--<?teng frag celebrity_751?><?teng set url_name="marek-dedik"?><?teng set celebrity_name="Marek Dědík"?><?teng include file="_celebrity_intext.html"?><?teng endfrag?>--> si po skončení StarDance užívá zasloužený odpočinek. Společně s farářkou <!--<?teng frag celebrity_1226?><?teng set url_name="martina-viktorie-kopecka"?><?teng set celebrity_name="Martinou Viktorií Kopeckou"?><?teng include file="_celebrity_intext.html"?><?teng endfrag?>--> se mu podařilo protančit až na krásné druhé místo.

Po skončení soutěže už na sympatického tanečníka čekala pohoda u vánočního stromečku s rodinkou a poklidný konec roku. Silvestra slaví nejen s manželkou Terezou a syny Bertramem Josefem (4) a Dorianem Markem (1,5), ale i přáteli.

<strong>„Silvestr trávíme na horské chatě s přáteli a rodinou, kde společně oslavíme příchod nového roku, který věříme, že bude ještě lepší než tento,“ řekl Super.cz</strong> Dědík, jemuž rok 2021 nepřinesl jen úspěch ve StarDance.

„Tento rok byl pro mnohé z nás těžký, a hlavně poznamenán covidovým obdobím. Jednou z velkých pozitivních věci v tomto roce pro mě byla StarDance, bohužel jsem se ale letos musel rozloučit se svou milovanou babičkou, která mě vždy v tanci podporovala a fandila mi,“ promluvil i o smutné části roku.

Silvestr je pro Marka Dědíka speciální den, a to nejen proto, že je to poslední den v roce. <strong>„Tyto svátky mají pro mě a mou manželku Terezu i jiný rozměr, a to, že přesně před pěti lety jsem ji v tento den, tedy 31. 12. 2016, požádal o ruku a ona řekla ano a zasnoubili jsme se,“</strong> zasnil se Dědík, který nám ukázal i snímky z tehdejších zásnub.

„Vzpomínám na tento den jako dnes, byl jsem velmi nervózní, a hlavně v očekávání, jak Terezka odpoví,“ dodal. Jak už teď všichni víme, odpověď byla kladná, následovala svatba a nyní jsou z Terezy a Marka dvojnásobní rodiče. „Zásnuby jsme oslavovali až do rána,“ uzavřel s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám