Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečník Marek Dědík (41) dotančil s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou až na krásné druhé místo ve StarDance. Po skončení soutěže si konečně užívá zasloužený relax s rodinkou a těší se na společně prožité vánoční svátky.

Dědík se tak jako každý rok pochlubil roztomilými rodinnými fotkami s manželkou Terezou a dětmi přímo od vánočního stromečku. Synové Bertram Josef (4) a Dorian Marek (1,5) rostou jako z vody a jsou to rozkošní parťáci. A jak oblíbený tanečník stráví Vánoce?

„Vánoce si užijeme doma, přijedou k nám rodiče od Terezky, kteří s námi stráví vánoční svátky, děti pomáhají zdobit stromeček, prostě klasika,“ řekl Super.cz Dědík, který letos půjde s manželkou i na Půlnoční mši s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou.

„Chystáme se s Terezkou na Půlnoční mši do kostela sv. Mikuláše na Staroměstském náměstí, kterou povede Martinka. Půjdeme jenom my dva bez dětí. Děti také dostaly od Martinky vánoční dárečky,“ prozradil Dědík.

Ten po skončení StarDance relaxoval s rodinkou v přírodě. „Jsem ze StarDance strašně unavený, tak hodně odpočívám. S rodinkou jsme byli v Českém Švýcarsku, škoda, že nebyl sníh, ale užili jsme si to a chodili na pěkné procházky,“ uzavřel Dědík

Reklama

Další články

Načítám