Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečník Marek Dědík (41) se už těší, až to opět roztočí ve StarDance. Jeho partnerkou bude farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká.

„Má své osobní kouzlo, je úžasná a má kolem sebe charizma, je křehká, jemná a moc krásná,“ řekl Super.cz Dědík, který ještě před začátkem show odletěl do Itálie, kde vyučoval na velkém mezinárodním tanečním kempu.

„Do Florencie jsem odletěl hned druhý den po našem seznámení ve StarDance, a už v letadle jsem se začal těšit, až spolu začneme tancovat a trénovat,“ dodal Dědík.

Ten si na tanečním kempu našel čas i na relax. „Kempu se účastnilo více než 150 párů z různých zemí. Velkým bonusem bylo ubytování v krásném hotelu s bazénem, který jsem musel každý den využít,“ smál se Dědík.

Dědík na televizním parketu StarDance tančil s herečkami Veronikou Žilkovou (62), Jitkou Schneiderovou (51) a Pavlou Tomicovou (61) a také s bývalou atletkou Šárkou Kašpárkovou. Patří tak k matadorům StarDance.

Reklama

Další články

Načítám