Hlavní obsah
Článek

Finalista StarDance Marek Dědík (40) se nedávno stal už dvojnásobným tatínkem. K synovi Bertramovi (2) přibyl další kluk, který dostal jméno Dorian Marek. Hned tak bylo jasné, že se léto u oblíbeného tanečníka ponese převážně v rodinném duchu.

Kvůli pandemii koronaviru se Marek s manželkou Terezou rozhodli zůstat v Česku. I tak si ale léto naplno užili. Tanečník Jitky Schneiderové (51) či Pavly Tomicové (61) se Super.cz pochlubil krásnými momentkami se svými dětmi. A do zahraničí by prý letos nejel, ani kdyby pandemie nebyla.

Marek Dědík tančil v karanténě jive.

„Dovolenou jsme letos trávili v České republice, nikam k moři bychom beztak nejeli. S miminkem je to trochu náročnější,“ řekl Super.cz Dědík.

„Týden jsme byli na Valašsku, týden v Beskydech. Sbírali jsme houby, chodili na procházky. Byli jsme se také podívat na Stezce Valaška a jeli lanovkou, což byl největší zážitek pro staršího syna Bertrama, s přáteli jsem pak sjížděl Vltavu,“ pochvaloval si Dědík, který nezahálel ani po pracovní stránce.

„Začátkem prázdnin jsem měl taneční kempy pro soutěžní páry, pak dovolená a nyní se vracím opět do stejného pracovního kolotoče,“ dodal tanečník.

„Od září rozjíždím nové taneční kurzy pro ženy a taneční páry v Dolních Měcholupech a samozřejmě opět poběží moje stálé kurzy v Praze,“ upřesnil dvojnásobný tatínek, jenž je rád, že jeho mladší syn Dorian Marek téměř vůbec nezlobí.

„Je všude s námi a je to moc hodné a spokojené miminko a Bertram starostlivý starší bratr. Bojí se o něj a také mu každé ráno dává pusinku na dobrý den,“ rozněžnil se Dědík.

Reklama

Další články

Načítám