Hlavní obsah
Článek

Tanečník ze StarDance Marek Dědík (40) se nedávno stal dvojnásobným tatínkem. Manželka Tereza přivedla na svět syna Doriana Marka. Doma už mají staršího Bertrama Josefa (2).

Dědík, který se ve StarDance protančil až do finále po boku Pavly Tomicové (61) či Jitky Schneiderové (51), propadl kouzlu tetování.

A protože si nechal vytetovat na paži už jméno svého prvorozeného syna, zamířil do tetovacího salonu i podruhé. „Po delší době jsem opět navštívil svůj oblíbený tetovací salon, kde jsem si nechal na paži dodělat jméno svého druhého syna, aby mi v budoucnu nevyčetl, že nemám na své ruce i jeho,“ řekl Super.cz Dědík.

A přiznal, že kouzlu kérek totálně propadl. „Tetování mě úplně pohltilo a určitě v něm budu dále pokračovat, ale trochu se bojím, že to přeženu, a na svém těle už nenajdu žádné prázdné místo,“ smál se Dědík.

Pokud by si měl nechat tetovat jen jména dětí, už aby se s manželkou „pustili do práce“. Času na to budou mít v létě dost.

„Na zahraniční dovolenou se letos nechystáme, máme jen naplánovaný odpočinek s rodinou u svých rodičů na chalupě v Beskydech a moc se na to těšíme,“ prozradil Dědík, jenž pracovně plánuje dva velké Latino Ladies kempy, soustředění pro své soutěžní taneční páry, a také pojede učit na mezinárodní taneční kemp.

Od září pak chystá otevřít nové taneční kurzy pro ženy i páry na několika místech v Praze.

Reklama

Další články

Načítám