Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobná mistryně Evropy ve sportovním aerobiku žen Olga Šípková (50) se na tanečním parketu znovu potkala se svým partnerem ze StarDance Markem Dědíkem (41). A jak je vidět, tanec si společně umí užít. Plesová sezona je v plném proudu a o jejich vystoupení je pořád zájem.

„Nyní jsem ve velkém pracovním nasazení. Začala plesová sezóna a opět vystupuji na několika plesech s Olinkou Šípkovou a také s profesionální partnerkou, neboť s Terezkou to letošní rok nejde,“ řekl Super.cz Dědík, jehož manželka a taktéž tanečnice Tereza v dubnu přivede na svět druhé dítě. Doma už mají dvouletého syna Bertrama.

Šípková v roce 2016 patřila ke hvězdám taneční show StarDance. Přestože bylo již od prvního tance jasné, že patří k nejlepším, vypadli s Dědíkem bohužel již ve třetím kole. Marek se kromě tančení s Olgou pustil i do úplně jiné disciplíny. Některé plesy dokonce moderuje!

„I když je to pro mě velmi těžké, jelikož jsem typický Moravák, tak mě to velmi baví a otevírají se mi tím další nepoznané dveře,“ pochvaloval si Dědík. S Romanem Zachem (51) bude například moderovat večer na podporu dětské onkologie v Brně pro nadaci Krtek.

„S nadací oba úzce spolupracujeme. Moc se na to těším, protože naše moderátorské duo bude vypadat jako malý a velký,“ uzavřel s úsměvem Dědík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám