Hlavní obsah
Článek

Tanečník Marek Dědík (40), kterého diváci znají ze StarDance, kde tančil například s Pavlou Tomicovou (61) či Jitkou Schneiderovou (51), se těší na druhé miminko. S manželkou Terezou už mají doma dvouletého syna Bertrama, který se už brzy dočká sourozence.

Aby měli krásnou vzpomínku na dobu, kdy dalšího potomka čekali, zapózovali společně na umělecky laděných fotkách. Dědíkova žena se nechala zvěčnit s těhotenským bříškem jen v prádélku. A nechyběl samozřejmě ani Marek.

Marek Dědík si otcovství užívá.

Těhotenské snímky si ostatně pořídili i v době, kdy čekali malého Bertrama. Rodinné fotoalbum tak skutečně nezanedbávají. „Termín máme v průběhu dubna. Pokojíček zatím nemaluji, ale kočárek a další nezbytné věci pro miminko již máme vybrané,“ pochlubil se Super.cz Marek Dědík s tím, že ještě nevědí, zda budou mít chlapečka, nebo holčičku.

„Pohlaví miminka jsme si nenechali říct a budeme až do samého konce v napětí, co to bude,“ těší se Marek, který v průběhu plesové sezóny vystupuje se svou někdejší partnerkou ze StarDance Olgou Šípkovou a některé plesy také moderuje.

„Společně budeme moderovat s Romanem Zachem krásný večer na podporu dětské onkologie v Brně pro nadaci Krtek, se kterou úzce oba dva spolupracujeme,“ myslí i na dobrou věc Dědík.

Reklama

Další články

Načítám