Hlavní obsah
Článek

S Pavlou Tomicovou (61) se Marek Dědík (41) protančil až do finále StarDance, nyní si vyzkoušel choreografii s Veronikou Lálovou (32), která v posledním ročníku skončila s Davidem Svobodou (39) třetí.

Hvězdy StarDance to daly dohromady u příležitosti Dne otevřených dveří v České televizi. Marek Dědík zatančil salsu s Veronikou a setkal se i s dalšími kolegy Alicí Stodůlkovou a Michalem Kurtišem. V dalším ročníku ho ale diváci neuvidí. Na parket se nepostaví, a bude tak mít více času na jiné aktivity.

„Těším se na léto bez StarDance, protože budu mít více volného času na syna a manželku. Chystáme se na dovolenou na francouzskou riviéru,“ prozradil Dědík na vydařené akci na Kavčích horách, kde tisíce lidí nahlédly do zákulisí veřejnoprávní televize.

I bez příprav na televizní show bude dost vytížený. „Kromě pravidelných kurzů a lekcí soutěžních sportovních párů dostávám nabídky na vytváření choreografií a moderování,“ pochlubil se Marek, který Pavle Tomicové navrhl kroky v kampani pro řetězec supermarketů.

Společně s Romanem Zachem (51), který ve StarDance také tančil, se stal patronem nadačního fondu Krtek, pro který vytvořil choreografii. Práce Marka zavedla až na Sibiř. „V pondělí jsem se vrátil z ruského Kemerova, kde jsem byl jako porotce na tanečním festivalu. Za dva týdny odjíždím vyučovat tanečníky do italské Pisy. V létě se sám chystám organizovat velký taneční camp. A na září plánuju taneční soutěž Mia Cup, podle jména mého psa,“ odhalil své plány Marek Dědík, jenž ve StarDance tančil i s Jitkou Schneiderovou, Olgou Šípkovou a Veronikou Žilkovou.

Reklama

Další články

Načítám