Hlavní obsah
Článek

Doposud manželka Marka Dědíka (40) svému muži fandila u televizní obrazovky, teď se ale konečně přišla podívat na jeho výkon ve StarDance pěkně zblízka.

Zatímco Marek se svou taneční partnerkou a herečkou Pavlou Tomicovou (61) zabodoval na parketě, jeho manželka pro změnu ohromila svým vzhledem v publiku. S výrazným líčením a uhlazeným účesem vypadala jako hvězda světového formátu a v třpytivých šatech s hlubokým výstřihem byla doslova k nepřehlédnutí.

„V sobotu jsem byla na úplně prvním přenosu svého muže, jelikož máme ročního chlapečka a nechtěla jsem jej nechávat doma s někým jiným. Předchozí večery jsem sledovala z tepla domova se synem," prozradila nám Tereza, která přihlížela okamžiku, kdy Marek postoupil do finále.

Bertrama mezitím hlídala jeho babička. „Samozřejmě jsem se bála, aby vše bylo v pořádku, ale zvládli to na jedničku a já jsem si mohla poprvé užít přímý přenos,“ dodala Tereza, která se také věnuje tanci.

Marek měl během sobotního přenosu v publiku velkou podporu. „Ten večer byl pro mě nepopsatelný, plný emocí. Jsme velmi šťastní, že jsme s Pavlou postoupili do finále. Přišlo mě podpořit strašně moc známých, moje dřívější taneční partnerky Jitka Schneiderová a Olga Šípková a samozřejmě moje největší láska, manželka Terezka,“ popsal své pocity Dědík, který se s Tomicovou probojoval mezi tři nejlepší taneční páry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám