Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sobotní večer na České televizi bude opět zasvěcen tanci, diváci ale neuvidí tradiční model, kdy páry předvedou střídavě latinu a standard a na konci jeden z nich vypadne. Vyřazování nebude, naopak jeden tanečník ke každé dvojici přibyde. Pravidelní diváci soutěže už vědí, že proběhne charitativní večer ve prospěch centra Paraple.

StarDance se s Parapletem letos spojilo už potřetí, benefice je již tradicí. Novinkou bude, že hudbu, na niž trojice zatančí, si vybírali sami vozíčkáři, nebyla jim přidělena. A freestyle jako daný taneční styl otevírá možnosti pro rozmanitost choreografií.

Jedna z nejoblíbenějších tváří letošní sezóny Pavla Tomicová (61) si při tanci opět vypomůže příběhem. S Markem Dědíkem (41) a vozíčkářem Petrem Pokorným budou vyprávět, respektive tančit, o dvou kamarádech, z nichž jeden bude druhému pomáhat se získáním ženy jeho srdce. Tou bude právě Pavla. Trojice dala nahlédnout na zkoušku a vypadá to slibně. Dokonce došlo i na zvedačku, samozřejmě upravenou potřebám tanečníka Petra. Tak uvidíme, zda v choreografii zůstane.

Během večera vystoupí i porotce Václav Kuneš se svým uskupením 420 People nebo na písničku Zdeňka Svěráka děti s choreografem Honzou Onderem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám