Hlavní obsah
Článek

Herečka Pavla Tomicová (61) se ve StarDance může spolehnout na podporu svých nejbližších. V hledišti jí fandila nejen její sestra Naďa, jež je stejně jako Pavla známá ze seriálu Ulice, ale i její dvě děti - syn Adam, jehož má z prvního manželství, i dcera Anežka, kterou má se svým současným mužem, taktéž hercem, Ondřejem Malým.

Obě děti se svou maminkou po skončení druhého kola ochotně zapózovaly. A mohly na ni být právem pyšné. Tomicové se valčík pod taktovkou tanečníka Marka Dědíka (40) povedl. Sice nedostali nejvyšší známky od poroty (celkem 25 bodů), ale pochvaly se dočkali.

„Já jsem za vás tak ráda, byl to krásný tanec. Každá žena je vděčná, že i normální žena může krásně tancovat,“ chválila Tomicovou Tatiana Drexler s tím, že tančit přece nemusí jen čtyřicetikilové slečny z obálek časopisů.

Herečka to přitom nemá vůbec jednoduché. Trápí ji kinetóza a hrozí, že se jí při otáčkách udělá špatně. Zatím ale vše zvládá skvěle. V příštím kole se diváci mohou těšit, jak to Pavla roztočí na jive.

Reklama

Další články

Načítám