Hlavní obsah
Článek

Poslední týdny se potil na tanečním sále, dnes poprvé vytáhl koupací úbor a vyrazil k vodě! Tanečník Marek Dědík (41), který v posledních dvou řadách StarDance na parketě vedl Jitku Schneiderovou a Olgu Šípkovou, si v přítomnosti své snoubenky Terezy užívá slunce a kýženého volna.

„Už si ani nepamatuji, kdy jsem měl úplně volný víkend. Letos je to navíc náš první společný víkendový den u vody a první paprsky slunce,“ řekl Super.cz Marek s tím, že operativně vyrazili na jedno z koupališť na okraji Prahy.

Letní dovolenou prý taky ještě naplánovanou nemají. „Do zahraničí asi letos ani nepojedeme, protože se nemůžeme shodnout na destinaci. Každý z nás chce vidět jiný kout světa. Určitě ale jako každý rok vyrazíme ke kamarádům na chatu na Horní Bečvu a taky k rodičům,“ plánuje Dědík.

O prázdninách prý bude ale taky pěkně makat. „Budu učit na dvou mezinárodních campech pro soutěžní taneční páry, organizuji taneční soustředění na Konopišti pro dámy, děti a páry a taky začínám připravovat dvoudenní taneční festival, který proběhne na začátku příštího roku,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám