Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Dobrá věc se podařila! Velkolepý charitativní taneční galavečer Jitky Schneiderové (51) a Marka Dědíka (40) s názvem Díky tanci si našel své vděčné diváky a dopadl nad očekávání skvěle. Radost z pohybu si na parketě Lucerny užila nejen padesátka účinkujících z herecké, hudební a sportovní branže, ale také diváci.

„Atmosféra v Lucerně byla úžasná. Jsem šťastná, že se vše vydařilo,“ řekla Super.cz ambasadorka kampaně Hledáme rodiče Jitka Schneiderová, která s nápadem na velkou taneční show pro dobrou věc přišla loni a připravovala ji tři čtvrtě roku. Vybraná částka je pro ni prý tou nejlepší satisfakcí.

„Prodejem vstupného a osobními dary návštěvníků se podařilo vybrat na podporu dlouhodobých pěstounů v České republice částku 2 148 000 Kč. Věřím, že finanční prostředky věnované na podporu pěstounských rodin jsou dobře investovanými penězi. Pro plnohodnotný vývoj dítěte je rodinné prostředí nenahraditelné. Získané finanční prostředky podpoří celkem 155 pěstounských rodin a pomohou zlepšit život 228 dětem v České republice. A to nejen materiální cestou, ale také cestou podpory v rámci terapií u dětských psychologů,“ dodala závěrem půvabná herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám