Hlavní obsah
Článek

Tanečník a choreograf Marek Dědík (41), který na parketě ve StarDance provázel například Jitku Schneiderovou nebo Olgu Šípkovou, se před nedávnem rozhodl posunout svůj vztah s přítelkyní Terezou a požádal ji o ruku. Ta byla jeho krokem překvapená především proto, že se tak stalo krátce po návratu z jejich romantické vánoční dovolené ve Španělsku.

„Na silvestra dopoledne se přede mnou objevil s krásnou kyticí a v ní byl prstýnek. Byla jsem dojatá o zaskočená zároveň. Nečekala jsem to. Myslela jsem, že už Marka znám ale tímhle mě zase překvapil. Došlo na slzy štěstí i na taneček,“ přiznala s dojetím v hlase Super.cz Tereza, která s Markem chodí už téměř šest let.

O tom, koho na svatbu pozvou, už mají prý jasno, konkrétní datum ale zatím neřešili. „Přestěhovali jsme se teď do nového bytu a taky bychom si přáli miminko,“ svěřil Super.cz Dědík, který má v tyhle týdny napilno. Kromě svých tanečních kurzů a dalších aktivit připravuje společně s Jitkou Schneiderovou velkou charitativní taneční show Díky tanci, která se bude konat 5. dubna v Lucerně, bude natřískaná hvězdnými tvářemi a pomůže dobré věci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám