Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Když minulou sobotu vyletěla ze StarDance favoritka celé soutěže Olga Šípková (47) se svým tanečním parťákem Markem Dědíkem (40), byl to pro všechny šok. Včera, přesně týden po vypadnutí, už Marek s Olgou opět tančili před lidmi. Sklidili ovace a další nabídky na vystoupení se prý jen hrnou.

„Jsem vděčná, že můžeme zažívat takovou skvělou atmosféru. Že můžeme tančit a překvapit lidi, kteří s námi drží a cítit jejich sounáležitost. Je to příležitost tančit dál v radostném opojení bez známek poroty a stresu,“ svěřila Super.cz Olga na akci s názvem Nepostradatelní 2, kterou pořádal David Huf a další známí trenéři aerobiku.

Sama také hned vyvrátila informaci některých bulvárních médií, že prohru psychicky neunesla. „Minulou sobotu jsem si řekla, že je to jen hra. Rozhodně jsem se nezhroutila, jak se někde psalo. Líto mi to pochopitelně bylo, protože jsem se chtěla naučit další kousky a bavilo mě tančit s Márou. Dávali jsme tomu fakt koule,“ říká Olga. Ta na akci tančila tango v narychlo půjčených šatech Markovy půvabné přítelkyně Terezy.

Do budoucna prý určitě nebudou tančit jen ty své čtyři tance ze StarDance. „V hlavě už nosíme myšlenku na nové taneční číslo. Takže jdu dál veselým tanečním krokem,“ dodala závěrem Šípková.

Chybí vám ve StarDance Marek s Olgou?
Ano, jednoznačně byli nejlepší
84 %
Ne, vypadli právem
16 %
Celkem hlasovalo 19957 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám