Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po nečekaném vyřazení Olgy Šípkové s Markem Dědíkem (40) se ukázalo, že divácké hlasy jsou pro setrvání ve StarDance stejně důležité jako hodnocení poroty. Kristýna Leichtová (38) chce na publikum udělat dojem i za cenu vlastního znemožnění.

Vnadná herečka se svým výkonem porotě nikdy příliš nezavděčila. Její hodnocení se pohybovalo v rozmezí 19 až 26 bodů, takže v žebříčku s tanečním partnerem Václavem Masarykem skončili nejlépe na pátém místě. Kristýna už ví, že u odborníků body nenasbírá, takže sází na to, že ji v soutěži udrží hlas lidu, který o víkendu zradil Šípkovou.

Leichtová nepatří mezi favority, ale to neznamená, že to ve StarDance nemůže dotáhnout daleko. S Masarykem si sice spolu příliš nesedli a Kristýna by údajně na parketu uvítala jiného tanečníka, ale před diváky musí předstírat sehranou dvojici. Pokud se esemesky pohrnou, mohou se spolu protančit až do finále.

„Děkujeme moc za podporu! Moc jsem si to užila! Porotě se už asi nezavděčím, ale vám moc děkuji! Váš těžkotonážní hrošík!!!“ napsala na svém profilu Kristýna, která nejspíš pochopila, že spousta divaček ocení spíše holku krev a mlíko než bývalou mistryni světa v aerobiku.

Protanční se Kristýna Leichtová a Václav Masaryk do finále StarDance?
Ano, patří mezi nejlepší
32,6 %
Ne, postup si zaslouží jiné páry
67,4 %
Celkem hlasovalo 23554 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám