Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadnutí Olgy Šípkové a Marka Dědíka (41) ze StarDance mnohé nemile překvapilo, až zaskočilo. Tak nějak platili za favority, a to dokonce do takové míry, že jim mnozí diváci ani neposílali hlasy v domnění, že to nepotřebují. Což jim možná zlomilo vaz. Poslední místo v součtu bodů za minulé kolo ale oba přijali pokorně a se vztyčenou hlavou, i když je to pochopitelně mrzelo, protože chtěli jít dál, a přirozeně i zaskočilo vzhledem k velké divácké přízni i hodnocení poroty.

„Připadali jsme si, že to je blbý sen, že se probudíme. Nebo bych to přirovnala k tomu, jako když člověk vypne televizi nebo vytáhne nějaký přístroj ze zásuvky. Tma,“ řekla Olga, jež prý do poslední chvíle věřila, že to nebudou oni, které Marek Eben s Terezou Kostkovou vyhlásí. Větší divácké přízni se ale těšili Kristýna Leichtová s Vaškem Masarykem. „Když jsme tam zůstali tak dlouho, tak jsem to čekal,“ přiznal Marek.

Jeden dotaz směřoval také na jejich favority. Ty přímo nemají, Dědík ale zmínil, že sympatizuje s Romanem Zachem. „Z kamarádského hlediska můžu říct, že se mi líbí Roman Zach s Andrejkou Třeštikovou. Protože já obdivuji tu jeho výšku a to, jak dokáže zkoordinovat pohyb v tanci,“ usmíval se Dědík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám