Hlavní obsah
Článek

O tom, že osmá řada populární taneční soutěže StarDance začne opravdu stylově, už teď není nejmenších pochyb! Ve velkém tanečním čísle, které letošní ročník bude už v sobotu 8. října otevírat, totiž uvidíte hvězdné taneční páry ze všech minulých řad. Poznáte je na fotografii z tréninku?

Nebude chybět finalista první řady Václav Vydra (68) se svou tanečnicí Petrou Kostovčíkovou ani Monika Žídková se svým tanečním partnerem Honzou Halířem, kteří kvůli Honzově vážné autonehodě museli ze soutěže o rok později odstoupit.

Třetí řadu připomene vítězka Dana Batulková s Honzou Onderem, následující řadu zase hlasatelský nestor Saša Hemala (71) se svou tanečnicí Jitkou Šorfovou. Chybět nebudou ani hokejista Martin Procházka s Terezou Bufkovou, Jan Tománek se Šárkou Kašpárkovou ani loňští finalisté Jitka Schneiderová (51) s Markem Dědíkem (41).

O choreografii se letos postaral odborný poradce Jan Onder. „Nechci moc prozrazovat, nechte se překvapit. Jedná se o moderní tanec s prvky disca. Stále to zkoušíme. Máme celkem sedm tréninků,“ svěřil Super.cz Onder a přihodil další lákadlo. „Určitě se budete skvěle bavit. Saša Hemala a Vašek Vydra budou mít sólo,“ dodal závěrem.

Reklama

Další články

Načítám