Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohlo by se zdát, že účastníci osmého ročníku StarDance vstupují do soutěže s nevyrovnanými možnostmi. Zatímco Miluška Bittnerová (46) nebo Ladislav Vízek jsou tancem nepolíbení a jejich heslo zní „Přežít“, tak oproti tomu Olga Šípková by měla mít úspěch jistý. Dvojnásobná mistryně Evropy ve sportovním aerobiku, čtyřnásobná mistryně České republiky a mistryně světa by přece měla zvládat tanec levou zadní. Jenže...

„Já jsem jediná žena sportovkyně, navíc sport, který jsem dělala, má blízko k tanci. Když jsem ale začala trénovat, tak jsem byla totálně vyvedena z omylu, tohle je úplně jiný pohyb. Spíš jsem byla napomínána, abych tam necpala ten svůj pohyb,” říká sympatická brunetka a jedním dechem dodává: „Může být plus, že se nebojím vystoupit, usmát se, narovnat se, zatancovat. Mínusem může být to, že nesplním očekávání. Já to chci pustit z hlavy, chci si to užít, a proto jsem do toho šla.”

Šípková měla ve StarDance soutěžit už před mnoha lety, nebyla na to prý ale ještě připravená. „V minulosti jsem nabídku odmítla. Bylo to v době, kdy jsem byla hodně vyčerpaná, psychicky a fyzicky unavená, ani manžel se k tomu moc nepřikláněl, bál se, abych to celé zvládla. Pak přišla doba, kdy jsem si řekla, že bych to chtěla zažít, tak nějak jsem se zklidnila. Potřetí jsem to přijala, přizpůsobila jsem si svůj čas tak, abych si to užila, abych se nehonila, aby to pro mě nebyla zátěž,” říká Olga Šípková, kterou učí tančit Marek Dědík (41).

Reklama

Další články

Načítám