Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvanáctý ročník taneční show StarDance sice na televizní obrazovky vtrhne až na podzim, ale už teď na povrch prosákla první hvězdná jména, která opanují taneční parket. O sportovcích Vavřinci Hradilkovi (37) a Evě Adamczykové (30), herci Marku Adamczykovi (36) a moderátorce Ivě Kubelkové (46) jsme vás již informovali.

Podle informací Super.cz ze zákulisí České televize se ale diváci mohou těšit i na další velmi zajímavá jména. O titul krále nebo královny tanečního parketu si totiž zatančí i zpěvák Richard Krajčo (46) nebo herečky Ivana Chýlková (60) a Jitka Smutná (72) známá například ze seriálu Ulice, jež typově připomíná Pavlu Tomicovou, která se protančila až do finále StarDance.

Změny nastanou i ve složení hvězdné poroty. Ta by měla být nově tříčlenná a jeden z původních porotců by měl patřit k tanečníkům. Podle zdrojů Super.cz se jedná o porotce Jana Tománka (52). Česká televize jména soutěžících oficiálně zveřejní až na tiskové konferenci v dubnu.

„Do té doby nebudeme žádná jména komentovat,“ informovala Super.cz Johana Turner z PR oddělení České televize. Do samotného začátku StarDance je ostatně ještě dlouhá doba a může se stát celá řada věcí včetně nepředvídatelných zranění. Pokud si ale zmíněné celebrity skutečně ve StarDance zatančí, mají se diváci na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám