Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martina Gavriely (45) doma rozhodně netrpí nudou. Její dům v Chýni u Prahy někdy připomíná blázinec, jindy zase zoologickou zahradu.

Moderátorka žije pod jednou střechou s partnerem Marcusem Tranem (38), dcerou Jessicou, synem Antoniem, retrívrem Guru, kočkou a třemi králíky (čtvrtý ze skupiny nedávno pošel). Někdy se stane, že se zvířata v rodině rozmnožují tak rychle, že to Gavriely není schopná ani stíhat sledovat.

„Věděli jsme, že je naše kočka těhotná. Když to na ni mělo přijít, tak jsme ji stále hlídali. Najednou se ale přišla nažrat bez břicha a bez koťat," popisovala historku Martina na zvířecí módní přehlídce. Celá rodina pak několik dní pronásledovala kočku s baterkami po vesnici, aby zjistila, kde zvíře porodilo. „Nakonec naše dcera přišla na to, že kočka vrhla koťata u nás doma ve skříni, kde má Marcus uložené šály," kroutila hlavou Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám