Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) po dlouhé době vyvětrala svá silikonová ňadra. Její přítel Marcus Tran (38) má svoji lásku nejraději ve sportovním oblečení a pokud možno s co nejmenším výstřihem. Její přednosti zkrátka patří jen jemu. "Marcus by byl nejraději, kdybych byla Arabka. Zahalená v burce a pěkně doma," směje se Gavriely. Martina tak poslední dva roky vyráží do společnosti zásadně bez výstřihů.

V Čechách konečně začalo jaro a Martina ho přivítala sexy topem. Na žádnou párty ale nezašla. Tílko si oblékla na doplnění umělých řas, kam chodí pravidelně jednou měsíčně. Kosmetička Marcela Chlumová tak měla seshora pěkný pohled nejen na Martininy oči, ale také na její bujné vnady.

Moderátorka je po dvou plastických operacích prsou. První si nechala udělat před patnácti lety a loni byla na reoperaci, protože se jí udělala prasklina v silikonovém implantátu. "Nyní jsem se svými ňadry spokojená a myslím, že Marcus taky. I když vzhledem k tomu, že máme doma dvě děti, které mají ten talent vnikat do naší ložnice v obzvláště nevhodné chvíle, si je neužije asi tak často, jak by si představoval," dodala se smíchem Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám