Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) a její přítel Marcus Tran (38) se z médií dozvěděli, že nemůžou mít dítě a zkouší umělé oplodnění. Známá PR manažerka je podle nich zneužila pro reklamu na reprodukční kliniku. Marcus s Martinou si to nechtějí nechat líbit a rozhodli se s manažerkou soudit.

"Nejdřív jsem byla hodně naštvaná. Začalo nám docházet, že z Marcuse udělali neplodného, co běhá s kalíškem po nemocnicích, takže to řeší právníci. Budeme se soudit. Můj přítel neplodný není a já evidentně také ne, když mám dvě děti," řekla Super.cz Martina Gavriely.

"Je to choulostivé téma. Komu by to bylo příjemné? Zahrávat si s takovými věcmi a dotyčnému to vůbec neříct, to mi připadá jako hrozná prasárna," říká Martina.

Jak to celé vzniklo? "Káťa Kristelová zrušila akci, protože jí onemocnělo dítě. Požádali mě, zda bych to nevzala na poslední chvíli za ni. Tak jsem se svlékla z pyžama, umyla si vlasy, namalovala a vyjela do Plzně do klubu předat voucher na nový hrudník nějaké paní. A pak jsem se dozvěděla, že jsme neplodní. Potřebovali to na něčem postavit a prsa už asi nikoho nezajímají a už vůbec ne moje. Je to fakt odporný," vysvětlila Martina.

Dítě teď s Marcusem prý vůbec neplánují, a to ani přirozenou cestou. "My teď o dítěti vůbec nepřemýšlíme. Jednou ho určitě chceme, ale nyní nás čeká stěhování, a tak jsme dítě odložili na druhou kolej," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám