Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spousta alkoholu, rvačka a pořádný průšvih. Člen kapely Walda Gang Marcus Tran (38) si při řežbě v baru poranil ruku a ohrozil tak koncert, na který má o tomto víkendu přijít deset tisíc fanoušků! Vše prasklo ve chvíli, kdy fotograf přistihl Trana, jak opouští soukromou kliniku s obvázanou rukou.

„Kluci po koncertu minulý týden slavili, byl to pořádný rokenrol. Chlastali jako o závod, pak se strhla nějaká potyčka a Marcus u toho nemohl chybět,“ prozradil člověk blízký kapele Walda Gang. Tran, který několik let trénoval kickbox, odmítl cokoli říci. Zřejmě si je dobře vědom toho, že se kvůli jeho zranění ocitla celá kapela ve velmi nepříjemné situaci.

„V sobotu hrajeme ve Svijanech na pivních slavnostech, kde jsme hlavním hostem. Mě teď jenom zajímá, aby měl do té doby ruku v pořádku a dostál svým závazkům,“ řekl baskytarista Walda Gangu Pavel Pásek s tím, že Tranovi zajistil špičkovou zdravotní péči. „Nechci ani vědět, jak dopadl ten druhý,“ dodal. Koncert podle něj musí odehrát stůj co stůj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám