Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás dnes informovali o tom, že se muselo nečekaně přesunout natáčení reality show Hotel Paradise z Dominikánské republiky do bratislavských ateliérů. V návaznosti na neshody externí a tuzemské produkce došlo k tomu, že do vily mezi soutěžící vtrhla ozbrojená žena a s nabitou zbraní ohrožovala přítomné na životech.

Moderátorka Martina Gavriely (45) děkuje všem svatým, že tou dobou zrovna nebyla na place.

„Jsem opravdu moc ráda, že jsem v té situaci nebyla. Vezli jsme zrovna tou dobou děti na letiště, takže jsme všichni v pořádku," svěřila se nám exkluzivně Gavriely.

„Všichni změnili místo pobytu, všichni se odstěhovali z vily. Nezůstal tam nikdo. Akorát produkce řeší nějaký detaily, ale samotný areál je zavřený," říká blonďatá sexbomba, která se včera večer vrátila prvním možným letadlem zpět do Evropy, jelikož bude moderovat další díly z Bratislavy. Její partner, hudebník Marcus Tran (38) ale musel zůstat v Dominikánské republice.

„Marcus je ještě tam. Nebylo možné změnit termín jeho zpátečního letu, takže letí až za týden," říká Martina. Moderátorka soucítí se soutěžícími, kteří museli opustit letovisko bez některých zavazadel. „Já jsem si přivezla ze svých osmi kufrů naštěstí dva. Zbytek mi přiveze Marcus," vysvětluje Martina, která je ráda, že vše ve zdraví přežila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám