Hlavní obsah
Článek

Už jsou to více než dva roky, co byla na operaci kyčle, ale zdravotní stav zpěvačky Marcely Holanové (72) se nijak zvlášť nezlepšuje. Jediné, co ji dokáže vytrhnout z nepříjemných bolestí, jsou vystoupení. Bohužel jich mnoho nemá.

Svoje největší hity přijela interpretka písní jako Ráno, Žárlím anebo duetu Čau, lásko s Karlem Gottem (†80), kterého svým zpěvem i rozsahem nadchla, zazpívat na soustředění Muže roku. Na pódium šla s velkými obtížemi, ale jakmile zazněl potlesk, jako by se z ní stal jiný člověk. "Publikum mě dokáže pořád nabíjet. Když můžu zpívat, je mi dobře," řekla Super.cz.

Zároveň přiznala, že zanedbává rehabilitace, i když v teplém počasí by mohla cvičit aspoň v bazénu, který má přímo u domu. "Je fakt, že moc poctivě to nedělám, ale slibuju, že se polepším," dala nám své slovo Marcela, která má vedle více vystupování jediné přání - zdraví.

Jediné zdravotní problémy, které zpěvačka připustila, i když šly různé další fámy, má prý jen se zmíněnou kyčlí. Více se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám