Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Kdysi v téhle parádě sklízely obdiv prvorepublikové krásky Lída Baarová s Adinou Mandlovou. O něco později byla velkou milovnicí leopardího vzoru například herečka Gina Lollobrigida. Vzácný kousek ve svém šatníku má ovšem také interpretka hitů Ráno, Čau lásko nebo Žárlím Marcela Holanová (72).

Leopardím pláštěm se Marcela blýskla na křtu knihy Moje Praha s poetickými texty Pavla Vrby a fotografiemi Miloše Schmiedbergera. „Mám ho asi dvacet let. Pořídila jsem si jej u jednoho pražského kožešníka. Stál mě šedesát tisíc a je ze třicátých let,“ svěřila Super.cz Marcela, která zavzpomínala i na textaře Pavla Vrbu.

„Měla jsem ho moc ráda. Napsal mi několik opravdu krásných textů. Z písniček Hollywoodské sny nebo Krůpěj obléká se sice nestaly megahity, ale pořád je ráda zpívám,“ řekla Marcela, která příští rok oslaví neuvěřitelné šestašedesáté narozeniny a už přemýšlí, že ty dvě šestky pořádně oslaví. „Nosím v hlavě myšlenku na speciální koncert s mou skvělou kapelou a hvězdnými hosty,“ uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám