Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marcela Holanová (72) rekonstruuje rodinnou vilu v Modřanech starou devadesát let. A přestože se o podobných domech vyprávějí nejrůznější duchařské historky, zpěvačka prý na duchy nevěří. I když přiznává, že v jednu chvíli jí mezi mrtvými bylo nejlíp. Také poprvé přiznala, že byly doby, kdy splíny zaháněla alkoholem.

"Já když jsem měla Káju malinkýho v kočárku, tak maminky všechny jezdily do parku, a já jsem jezdila na hřbitov a bylo mi tam hrozně dobře. Jezdila jsem s kočárkem mezi těmi hroby a hrozně mě to uklidňovalo," řekla Top Star magazínu Marcela Holanová.

Prozradila také, že měla jedno zvláštní přání. Po svém muži chtěla opravdu hodně netradiční dárek.

"Když jsem ještě byla vdaná, tak jsem si přála k Ježíšku, jestli by mi Karel nekoupil hrobku. Já jsem si říkala, až jednou umřu, tak se bojím, aby mě někdo pálil, třeba to bolí, viď, auvajs, tak jsem říkala: ‚Hele, Karle, nemohl bys mi koupit hrobku na Olšanech?‘ A on říkal: ‚Mámo, to je strašně drahý,‘ " dodala Holanová.

Ta také přiznala, že v minulosti sáhla občas po skleničce. Teď už prý téměř nepije. "Bylo období, kdy jsem si dávala do trumpety. Člověk třeba některý svoje nešťastný chvilky zaháněl pitím, myslel si, že mu to pomůže. Ale ono to opravdu nepomáhá. Naopak je to ještě horší. Takže jsem z toho velmi rychle vybruslila, protože to je naprostý nesmysl," uzavřela v reportáži, kterou na Primě uvidíte dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám