Hlavní obsah
Článek

Jsou české zpěvačky, které neuznávají travesty umělce a ani by si vedle nich na jedno pódium při společném čísle nestouply. Mezi ty ovšem nepatří Marcela Holanová (72). Ta v minulosti pravidelně vystupovala například s nedávno zesnulým vizážistou slavných Ivem Špesem.

Když v sobotu po ohlášení Marcelina jména na pódium náchodského divadla za zvuků jejího megahitu Ráno jistým krokem vstoupila slečna Sandra, mnozí zapochybovali. Teprve v polovině písně nastoupila skutečná Marcela. Všichni v sále měli rázem ohledně pravé identity interpretky hitu Čau lásko jasno.

„Čas od času takové vystoupení dělám. Na tuhle akci se, myslím, skvěle hodilo,“ řekla Super.cz Holanová, která společně se Sandrou vystoupila na akci Batist Nej setřička vůbec poprvé a obě sklidily zasloužený aplaus.

A skvěle se bavily i na párty v náchodském hotelu Beránek. Sandra se dokonce pochlubila dekoltem, který si na rozdíl od svých kolegyň nemusí vycpávat. "Na genetickou výbavu si nemůžu stěžovat. K výslednému efektu je vždy stačí jen šikovně podlepit," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám