Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až na závěr pobytu v Tunisku, kde zpívala během tří večerů v rámci programu soustředění soutěže krásy Muž roku, se Marcela Březinová (63) konečně odhodlala ukázat v plavkách. "Chtěla jsem být opálená, ale zase ten týdenní all inclusive byl trochu kontraproduktivní," smála se sympatická zpěvačka.

Marcela se za svoji postavu stydět nemusí, spíš se do plavek nehnala, protože nebylo úplné vedro. S dcerou Vandou, která se bude za dva měsíce vdávat, si užívala hlavně procházky, výlety a také nakupování na starém arabském trhu, v medíně v Súse. "Úplně mě nadchla prkýnka z olivového dřeva," rozplývala se zpěvačka.

K moři se zpěvačka vypravila až poslední den na naléhání všech, kteří chtěli vidět všechna její tetování. "Tak já vám je teda ukážu. Ale do vody mě nikdo nedostane, nechci na poslední chvíli nastydnout," nechala se přemluvit zimomřivá Březinová, které bylo 24 stupňů ve stínu málo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám