Hlavní obsah
Článek

Jsou rány, které se nikdy nezahojí a tou největší je pro zpěvačku Marcelu Březinovou (63) nečekaná a dosud záhadná sebevražda jejího manžela, ke které došlo v červenci před pěti lety. Teď se ale zdá, že konečně našla muže, který by aspoň částečně mohl jizvu v jejím srdci zacelit.

Zpěvačku celou dobu držely nad vodou děti, dcera a syn, má s nimi opravdu velmi blízký vztah. Přesto doteď ji tragédie dokáže srazit na kolena.

„Někdy přijdu do koupelny a začnu strašně brečet. Podívám se na sebe do zrcadla a řeknu si prostě: ‚Stop! Musíš jít dál.‘ A přestanu,“ svěřila se Marcela. Naštěstí ony stavy přicházejí stále méně a trvají pořád kratší dobu. A s novým přítelem, jehož existenci Březinová naznačila, mohou zmizet úplně.

„Někdo nový možná je. Někdo mě dělá šťastnou a veselou. A je to prima,“ prohlásila v Aha! stručně.

Březinová má bohužel se sebevraždou ještě jednu smutnou zkušenost. I její maminka odešla ze světa vlastní rukou a doteď nikdo nezná důvod. „Byla to strašně krásná ženská, letuška, uměla několik světových jazyků. Tím, že jsem ji skutečně milovala a zbožňovala, pro mě byla skutečně velká rána, když si sáhla na život. Oběsila se,“ dodala zpěvačka, která se snaží na ošklivé věci nemyslet a užívat si přítomnosti. Ne vždy se to ale úspěšně daří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám