Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Marcelu Březinovou (63) jsme potkali na soustředění Muže roku, kde byla jednou vystupujících na večerní módní show. Zajímalo nás, jak se jí chlapci líbí a k čemu by je použila. Něco by se prý našlo.

"Asi bych je nebrala do knihovny, to je příliš intelektuální. Ideální by bylo, kdyby mi šli na houby, nebo něco opravili a nalakovali na baráku. Mám ty kluky ráda jako kámoše, což je pro mne důležité. Povídat si," řekla Super.cz.

22. července to byly tři roky, co její muž Zdeněk spáchal sebevraždu. Objevili se v jejím životě nějací jiní muži? "Musím říct, že nejsou. Mám, zaplať pán bůh spoustu přátel, ale ta trojka je nějaká magická a v poslední době je mi hodně blbě. Ale ono to zas bude dobré. Můžu zpívat, dělat hudbu. Když je člověku blbě, píšou se i lepší texty," svěřila zpěvačka.

"Konečně jsem začala pracovat na věcech, které jsme měli se Zdeňkem rozdělané. Dřív jsem na to nemohla ani sáhnout, nešlo to, protože se mi to pořád vracelo. Pokročila jsem, začala jsem i odpočívat, a formou jakési zpovědi a vypsání se z pocitů píšu knížku," pokračovala.

Marcela konečně vypadá výborně, nějaký čas byla totiž až příliš vychrtlá. "To mi říkal můj kolega Richard Tesařík, že už nemám ani zadek. Nikdy jsem váhu neřešila. Nebylo to tak, že bych nemohla jíst, ale ty nervy si dělají s člověkem, co chtějí. Ale už jsem přibrala, což je dobře. A doufám, že i moje nálada půjde nahoru," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám