Hlavní obsah
Článek

Když se uvolila, že si nechá vyfotit svůj kompletní outfit, auta v malé smíchovské uličce zůstávala stát. Herečku Báru Seidlovou by mohli klidně postavit místo semaforu, jak zářila svými fluorescentními barvičkami. Černý model doplnila svítivě zelenožlutými doplňky a všem přecházely oči.

Bára, která momentálně září v seriálu Cesty domů, byla jedním z hostů na další narozeninové oslavě padesátin zpěváka Pavla Vítka. "Ale největší párty byla u nás na Karlštejně. Dokonce jsme měli hostinu v sále, kde kdysi hodoval Karel IV. a normálně není veřejnosti přístupný," pochlubil se Pavel Vítek.

Největší radost mu prý udělal dárek od přítele Janise Sidovského."Dostal jsem lístky na koncert Barbry Streisand v New Yorku. Vždycky jsem toužil ji vidět. Už za pár dní tam letíme a uděláme si ještě jednu soukromou oslavu," vyprávěl.

Na párty ale také ještě pár dárků dostal. Mimo jiné svůj zarámovaný snímek od fotografa Roberta Vana, další fotku od Evy Pilarové (†80), obrovský narozeninový koláč od pořadatelky Michaely Lejskové z magazínu Best of, s dárkovou taštičkou přišla i zpěvačka Lenka Filipová.

Na párty, která probíhala v hudebním duchu, vystoupila řada muzikantů nejrůznějších žánrů. Na housle zahrál Jaroslav Svěcený, kromě zmíněných Pavla Vítka a Evy Pilarové zazpíval David Kraus či Marcela Březinová (63).

Reklama

Další články

Načítám