Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Marcela Březinová (63) se rozhodla navždy praštit s bolestivým vytrháváním chloupků na nohách a nechala si je navždy odstranit. A přitom ukázala své zajímavé tetování. „Symbolizuje to, že se člověk chce vyrovnat s některými věcmi,“ řekla nám Březinová, která loni tragicky přišla o manžela.

„Jde o ohm a stejně jako všechna moje ostatní tetování má pro mě velký význam. Vždyť mám potetovanou skoro čtvrtinu těla,“ sdělila nám Marcela, která si naposledy nechala od svého tatéra Stanleyho vytetovat na levou ruku písmena MBBM. „Je to moje umělecká zkratka, pod kterou píšu texty. Co se týče tetování, je to vždy otázka chvilkového rozhodnutí. V tomhle směru jsem neřízená střela. Záleží na momentální náladě. Vůbec všechno dělám na základě pocitů,“ tvrdí zpěvačka, která své nohy ukázala fotografovi při odstraňování chloupků na nohách speciálním laserovým přístrojem.

„Pro mě bylo důležité, že je to bezbolestný zákrok. Stačí pět návštěv a člověk už to nikdy nemusí opakovat. Má do konce života vystaráno. Monika, která mi depilaci prováděla, je příjemná ženská, s kterou jsem si dobře pokecala, a navíc jsem udělala něco pro sebe,“ dodala Marcela Březinová.

Reklama

Další články

Načítám