Hlavní obsah
Článek

Monika Bagárová (29) a Makhmud Muradov (34) sice o vánočních svátcích oznámili rozchod, ale ledy mezi nimi hodně rychle roztály. Ač ani jeden zatím nepotvrdil, že by se k sobě vrátili jako pár, fungují aspoň jako spokojená rodina, což si protiřečí s prosincovým vyjádřením Bagárové.

„Někdy Vám v životě nevyjdou věci tak, jak byste si přáli i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle. Myslím, že je fér vám říct, že už nejsme rodina,“ prohlásila zpěvačka známá ze SuperStar.

Netrvalo dlouho a emoce se výrazně zklidnily. Muradov už netráví měsíce v dalekém Uzbekistánu, vrátil se do Česka a často zveřejňuje videa a snímky s milovanou dcerou. Vliv má samozřejmě i zranění, kvůli kterému přišel o zahraniční zápas, ale zdá se, že si také ujasnil priority, což nedávno potvrdila i Bagárová.

„Ruminka je náš smysl života. Oba pro ni dýcháme a uděláme vždy vše proto, aby byla šťastná a nechybělo jí nic. Tím nemyslím materiálně,“ prozradila. A teď se po delší době pochlubila společným rodinným snímkem!

Malou Ruminku vzali s Muradovem do hračkářství. „Ruminka poprvé na kolotoči, eště eště... mamiii,“ rozněžnila se zpěvačka v doprovodu svého možná už staronového partnera.

„Moc vám to sluší,“ okomentovala snímek i Lela Ceterová (34), jež nedávno prožívala bouřlivý rozchod s Karlosem Vémolou (38) a nyní už s ním zase vrká jako zamilovaná hrdlička. A přesně takhle to může být i u Bagárové s Muradovem, byť o svém comebacku zatím nemluví a zaměřují se především na dceru.

Reklama

Další články

Načítám