Hlavní obsah
Článek

Žensky tvarovaná zrzka se už stačila přesvědčit o tom, jak trpce chutná v Hollywoodu neúspěch. Maitland Ward (47) je pro filmové producenty naprosto nežádoucím zbožím, ale stále věří, že ji opravdová sláva teprve čeká.

Nesoudná zrzka se objevila v seriálu Boy Meets World, ale ten skončil v roce 2000 a společně s ním i její kariéra. Maitland se ale nevzdává a snaží se uspět stejnými zbraněmi jako ženy z vykřičených čtvrtí. Ani letos si nenechala ujít Comic-Con v kalifornském San Diegu.

Na akci vyhledávané fanoušky filmů a komiksů se Maitland pokusila o exhibicionistickou show. Když došlo na výběr kostýmu, omezila se na barvy, jimiž si nechala pomalovat kompletně celé tělo. Zoufalá nestyda před umělce předstoupila bez spodního prádla a nechala si vytvořit body painting, jímž toho příliš nezahalila.

Nahá Maitland v San Diegu velký ohlas nezaznamenala a s nepořízenou zamířila do sprchy, kde ze sebe veškerou parádu spláchla. Příště může do společnosti vyrazit rovnou nahá, ale to by musela namísto Comic-Conu navštívit erotický veletrh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám