Hlavní obsah
Článek

Na stříbrném plátně si neškrtla už několik let, ale přesto doufá, že se jednou dočká hvězdy na hollywoodském chodníku slávy. Maitland Ward (47) obětovala poslední zbytky soudnosti, ale její budoucnost přesto nevypadá vůbec nadějně.

Na přelomu století se mohlo zdát, že vnadná zrzka učinila první kroky k herecké kariéře. Maitland dostala pár štěků v bezvýznamných televizních seriálech a snila o tom, že to dotáhne až na vrchol. Nabídky se k ní ovšem nehrnuly, a ona tak vsadila na ty nejlascivnější zbraně.

Před kamerou se Maitland už neobjevuje, ale o to intenzivněji se věnuje své propagaci, která pro ni bohužel vyznívá velmi nelichotivě. Neúspěšná herečka s oblibou obráží americké comic-cony, kde se vystavuje v kostýmech komiksových či filmových hrdinek. Její exhibice ovšem pokaždé skončí prvoplánovým odhalováním.

Maitland tak pravidelně zveřejňuje fotky z koupelen laciných motelů, kde se stylizuje do sexsymbolu. Její snaha má však do profesionality hodně daleko, takže výsledné fotky jí spíše než vysněnou roli zaručí jen ostudu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám